Blog2023-07-24T14:04:03+01:00

ONTDEK DE WERELD VAN

WIJN

Welkom op ons wijnblog!

Hier vindt u alles wat u moet weten over wijn, van de geschiedenis en productie tot aan de beste manieren om te proeven en te serveren. We delen onze passie voor wijn en bieden u nuttige informatie, tips en recensies over verschillende wijnen. Of u nu een beginnende wijnliefhebber bent of een doorgewinterde sommelier, onze blog heeft voor ieder wat wils.

Wij geloven dat wijn meer is dan alleen een drankje. Het is een kunstvorm die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent. Wijn is ook een uitdrukking van de cultuur en het terroir van de regio waar het vandaan komt. Wij willen u helpen om de complexiteit en diversiteit van wijn te begrijpen en te waarderen.

Op onze blog vindt u ook nieuws en trends in de wijnindustrie, evenals interviews met wijnmakers en andere experts. Wij zijn ervan overtuigd dat wijn delen en bespreken met anderen een van de meest plezierige aspecten is van het ervaren van wijn. Dus sluit u aan bij onze wijncommunity en ontdek de vele geneugten van deze edele drank.

Fles en kurk

Fles en kurk Er is niets waar ik mee meer aan kan ergeren dan het gevoel te krijgen belazerd te worden. Dat gebeurt dagelijks en op grote schaal bij onze grootste kruidenier waar u en ik dagelijks (moeten) komen.

Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld Een van de vele fairs waaraan wij hebben deel genomen. Kasteel Groeneveld te Baarn tijdens het Paasweekend.

Wijnkoperij Reijnen trots op breed assortiment

Wijnkoperij Reijnen trots op breed assortiment OSS | Ger Reijnen zit 25 jaar in het wijnvak en eerder werkte hij 25 jaar als beroepsmuzikant. “Ik heb van mijn hobby’s mijn beroep kunnen maken. Mooier kun je het niet hebben”

Weingut Langenwalter

WEINGUT LANGENWALTER Hier wordt al wijnbouw bedreven sinds het begin van de 17 eeuw. Vanaf de 60-er jaren in de vorige eeuw wordt wijn op fles verkocht.

Weingut Karl Wegner

Weingut Karl Wegner Joachim Wegner weet zijn klanten keer op keer te verrassen. De ene keer door met noviteiten te komen als een orange wijn of een houtgerijpte riesling, de andere keer door te experimenteren met (langdurige) rijping.

Titel

Ga naar de bovenkant