Najaarsproeverij

Op zondag 5 november hebben we met veel plezier onze najaarsproeverij georganiseerd bij het historische fort “DE GAGEL”. Een intieme setting waar we onze vaste klanten mochten verwelkomen voor een bijzondere wijnervaring.

Deze proeverij stond in het teken van de veranderingen in de Duitse wijnbouw, met een focus op de invloed van het veranderende klimaat. Een thema dat niet alleen boeiend was, maar ook terug te proeven was in de zorgvuldig geselecteerde wijnen op de proeftafels.

Het fort, gelegen aan de Gageldijk 167 in Utrecht, bleek de perfecte locatie. Met zijn historische achtergrond als onderdeel van de Hollandse Waterlinie bood het een unieke ambiance voor onze proeverij. Deelnemers konden niet alleen genieten van de wijnen, maar ook deelnemen aan rondleidingen door het fort, waardoor de dag een extra dimensie kreeg.

De aanwezigheid van Thorsten Langenwalter, een gewaardeerde leverancier uit de Pfalz, voegde een persoonlijk tintje toe aan het evenement. Zijn aanwezigheid gaf deelnemers de kans om meer te weten te komen over de achtergrond en karakteristieken van de wijnen uit zijn regio.

Als klap op de vuurpijl werden alle geproefde wijnen op de dag zelf met aantrekkelijke kortingen aangeboden. Een uitgelezen kans voor onze wijnliefhebbers om hun favoriete ontdekkingen mee naar huis te nemen.

Het enthousiasme en de interesse van onze klanten hebben deze dag tot een groot succes gemaakt. We kijken dan ook met veel plezier uit naar toekomstige proeverijen en blijven ons inzetten om u steeds weer bijzondere wijnervaringen te bieden.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons het laatste nieuws, nieuwe wijnen en kortingsacties in je mail