Weingut Erich Stachel

Na een aantal jaren afwezigheid heeft Ger het bedrijf Stachel weer in portefeuille.

Reden daarvoor is te vinden in de kwaliteit van de wijnen die de laatste jaren geproduceerd worden. Het wijnbedrijf bevindt zich in het zuiden van de Pfalz in het dorp Maikammer en bestaat (als vele wijnbedrijven) al generaties. Er worden 15 hectare grond bewerkt. De huidige generatie, aangevoerd door de keldermeester Matthias, heeft buitenlandervaring uit Californië en Nieuw-Zeeland ingebracht. Dat is te zien aan het druivenassortiment dat onder meer bestaat uit de exoten Malbec, Syrah und Cabernet Sauvignon in het aanbod rode wijn. De beste wijnen komen van wijngaarden met typisch Duitse namen als Heiligenberg, Kapellenberg en Kirchenstück. In het bijzonder de Syrah valt regelmatig in de prijzen en is een goed alternatief voor een Franse Rhone-Syrah.De wijngaarden worden met eerbied voor flora en fauna bewerkt. Want: alleen uit gezonde druiven kunnen karaktervolle wijnen voortkomen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons het laatste nieuws, nieuwe wijnen en kortingsacties in je mail