Weingut Philipps-Eckstein

Hoog boven het Moezeldal loopt de Panoramastrasse. In een klein gehuchtje met de naam Schäferei vindt je het wijngoed Philipps-Eckstein Schäferei dat hoort bij het wijndorp Graach met de beroemde wijngaarden als Himmelreich, Domprobst en Abtsberg.
Een deel van dit beroemde land wordt door Patrick Philipps bewerkt. Naast 6,5 ha eigendom koopt hij tot 2 ha van de wijnoogst in druiven aan om deze ook te verwerken. Patrick is als wijnboer auto-didact, heeft geen specifieke opleiding gevolgd en werkt sinds 1987 als zelfstandig bedrijf. Zijn wijnen vallen regelmatig in de prijzen. Vooral zijn Spätlesen (droog of met restzoet) zijn gewild. Werd lid van de zogenaamde Bernkasteler Ring. Philipps werkt met moderne apparatuur en verbouwt zijn riesling met veel liefde. De jaarlijkse productie bedraagt 50.000 flessen. Wie wil kan in zijn comfortabele Gästehaus tegen een redelijke prijs overnachten en van het prachtige uitzicht genieten.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons het laatste nieuws, nieuwe wijnen en kortingsacties in je mail