Cune Rioja Reserva

Meer afbeeldingen
  • Cune Rioja Reserva
  • Cune Rioja Reserva
  • Cune Rioja Reserva

Cune Rioja Reserva

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
Korte omschrijving Intens robijnrood, helder en diep van kleur. Rijke, diepe aroma's van bramen en rood herfstfruit met een vleugje balsamico en warme specerijen van fijn eikenhout. Complexe en lange smaak met uitgebalanceerde tannines en een uitstekende glanzende afwerking.
Productbeschrijving
Kleur: Intens robijnrood, helder en diep van kleur. Neus: Rijke, diepe aroma's van bramen en rood herfstfruit met een vleugje balsamico en warme specerijen van fijn eikenhout Smaak:
Complex en lang met uitgebalanceerde tannines en een uitstekende glanzende afwerking.
Extra informatie
Naam Cune Rioja Reserva
Land Spanje
Wijnstreek Rioja
Druivenras Tempranillo
Cuvée 85% Tempranillo, the rest 15% garnacha, graciano and mazuelo
Jaar 2009
Producent Cune
Vinificatie Malolactische fermentatie om de zuurgraad in balans te brengen. 18 maanden op Frans en Amerikaans eiken met het filteren van de wijn ,6 maanden lang, van vat naar vat, door middel van zwaartekracht in plaats van een pomp. Daarna 18 maanden op Frans en Amerikaans eiken en daarna nog een jaar in de fles voor verkoop
Karakter
Serveertip Nee
Houdbaarheid
Extra informatie
Appellatie Rioja
Inhoud fles 0,750 - Standaard
Aantal flessen in doos 6
Afsluiting Kurk
Alcoholpercentage
Artikelnummer MH127
Barcode EAN Nee
Uitstekende service

Wijnkoperij Reijnen biedt uitstekende service en wijnadvies. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Gratis thuisbezorgd

Wij bezorgen alle bestellingen boven
€ 150,- gratis bij u thuis. Alle wijnen worden per doos besteld.

Veilig betalen

U kunt bij ons veilig en gratis betalen met iDeal, bij uw eigen bank. Wilt u de bestelling gratis op komen halen? Dat kan ook, wij nemen dan eerst even contact met u op.